Camins de Vent, vols i viatges en globus, vuelos y viajes en globo

Tourist Flight

El vol Turístic es el vol en globus que fem habitualment. Normalment al globus volant de 4 a 8 persones més el pilot. El preu de tota l’activitat és 160 euros per persona Podeu fer la reserva via telf. 629 38 57 57, o bé omplint el formulari de la web.
Programa del vol en globus

-Recepció dels passatgers i acompanyants On hagim quedat prèviament. Estiu a les 7 fins 11 aprox. Tardor i Primavera a les 7-30 fins 11-30 aprox. Hivern a les 8 fins 12 aprox. Aproximació a l’àrea d’enlairament Amb els vehícles de Camins de Vent (4 x 4 i monovolums).
-Enlairament i vol A la zona triada, amb una durada aproximada d’1 hora a 1h 1/4. Durant el vol comentarem el paisatge que es sobrevola i es faran fotografies per al record.
-Aterratge i recollida del globus En aquestes tasques, si el passatge i acompanyants ho desitgen, hi podran participar.
-Brindis amb cava celebrant el bateig de vol.
-Trasllat fins al restaurant Per gaudir de l’esmorzar tradicional (Inclòs en l’activitat). Durant l’esmorzar projectarem les fotos del vol , es farà entrega del Diploma de vol als passatgers i de les fotografies en format CD. Un recull d’aquestes es publicarà en aquesta web. Hi podreu accedir des de qualsevol navegador amb connexió a internet. (Feu clic per anar a la galeria fotogràfica).
Descarga’t el PDF del programa

Be Sociable, Share!